raumsichten

het begeleidend materiaalkunstwegen raumsichten- kunst en planning: sculpturenprojecten in het Duits-Nederlandse Vechtdal

Der deutsch-niederländische Katalog dokumentiert das Skulpturenprojekt raumsichten als Erweiterung der kunstwegen-Route von Beginn der Planungen bis zu seiner offiziellen Eröffnung im Mai 2012. Auf 96 Seiten werden die einzelnen Werke in Wort und Bild vorgestellt, ergänzt um Fotos aus der Zeit der Planung und des Aufbaus sowie einen Sachtext, der das Projekt von einem wissenschaftlichen Standpunkt aus beleuchtet.

Herausgegeben von Bernhard Jansen und Veronika Olbrich

2012, dt./nl., zahlreiche Farbabbildungen, 96 Seiten, Hardcover, ISBN 978-3-922303-85-5

De catalogus kan voor € 12,50 besteld worden onder:
>
www.kunstwegen.org
>
kontakt(at)kunstwegen.org.


kunstwegen-reisboek in tweede en uitgebreide druk

Het Duits-Nederlandse kunstwegen-reisboek geeft een volledig overzicht van de met het project raumsichten uitgebreide kunstroute tussen Ohne aan de grens met Noord-Rijnland-Westfalen en het Nederlandse Zwolle. Naast achtergronden van en overpeinzingen over de gezamenlijke kunstwerken bevat het veel wetenswaardigs over de geschiedenis, het landschap en de mensen van het Duits-Nederlandse Vechtdal. Meer dan 650 afbeeldingen maken nieuwsgierig naar meer, talrijke tips voor onderweg maken de zaak compleet. De tweede druk werd geheel herzien en uitgebreid met rijkelijke informatie over het nieuwe traject tussen Nordhorn en Ohne.
ISBN: 978-3-922303-70-1

Het reisboek kan voor € 18,50 besteld worden onder:
> www.kunstwegen.org
>
kontakt(at)kunstwegen.org.

 

nieuwe folder voor kunstwegen en raumsichten

Een folder beschikbaar met informatieve teksten in het Nederlands en Duits over de kunstwerken die in Nederland en in Duitsland langs de Vecht staan.
Deze folder is gratis verkrijgbaar bij de toeristische infobalies in de regio of kan besteld worden onder:
>
www.kunstwegen.org
>
kontakt(at)kunstwegen.org.


kunstwegen app (DE/NL) voor iPhone en Android

De kunstwegen apps bevatten digitaal bewerkte, iets ingekorte teksten evenals foto’s uit het reisboek »kunstwegen« voor de complete route van Nordhorn naar Zwolle (NL) aangevuld met nieuwe projecten van raumsichten van Nordhorn naar Ohne. De inhoud wordt gecompleteerd met gedetailleerd kaartmateriaal van de omgeving. De standplaats van het kunstwerk wordt nauwkeurig aangegeven met een positiebepaling. []
De apps zijn gratis verkrijgbaar in:
>
iTunes voor iPhone en iPad
>
Google play voor Android


marko lulic: lichtung – open plek – clearance

Catalogus bij het raumsichten-project »o.T. (Lichtung)« van Marko Lulic. Inleiding door Dirck Möllmann, interview met Marko Lulic door Vitus Weh. 63 Pagina’s met veel, deels tweezijdige kleurenfoto’s. Tekst in het Duits, Nederlands en Engels, als brochure.  Uitgegeven door de editie kunstwegen, 2012.
ISBN 978-3-922303-71-8
De catalogus is voor € 10,00 verkrijgbaar via
>
www.kunstwegen.org
of rechtstreeks te bestellen bij

>
kontakt(at)kunstwegen.orgwillem de rooij: residual

De catalogus bij het raumsichten-project »Residual« van Willem de Rooij  met inleiding van Dirck Möllmann en tekst van Sven Lütticken bevat 65 bladzijden met 26 overwegend kleurige afbeeldingen die meestal de gehele pagina vullen. Tekst in het Duits, Engels en Nederlands. In kartonnen band, uitgeverij van de boekhandel Walther König, Keulen 2012.
ISBN: 978-3-86335-186-1

De catalogus is voor € 14,80 verkrijgbaar via

>
www.kunstwegen.org
of rechtstreeks te bestellen bij

>
kontakt(at)kunstwegen.org