kunstwegen - unterwegs in einem offenen Museum fuer zeitgenoessische Kunst, Natur und Geschichte. Hier lockt ein Urlaub mit dem Fahrrad im Vechtetal mit Kunst als Leitmotiv.

begeleidend materiaal

 

Rondom kunstwegen bestaat er een serie materialen die u thuis helpen bij de reisvoorbereidingen, u onderweg begeleiden of u na uw terugkeer helpen herinneringen op te halen.

kunstwegen-reisboek

Het Duits-Nederlandse kunstwegen-reisboek (in tweede en uitgebreide druk) geeft een volledig overzicht van de met het project raumsichten uitgebreide kunstroute tussen Ohne aan de grens met Noord-Rijnland-Westfalen en het Nederlandse Zwolle. Naast achtergronden van en overpeinzingen over de gezamenlijke kunstwerken bevat het veel wetenswaardigs over de geschiedenis, het landschap en de mensen van het Duits-Nederlandse Vechtdal. Meer dan 650 afbeeldingen maken nieuwsgierig naar meer, talrijke tips voor onderweg maken de zaak compleet.

uitgevers: M. Köttering, R. Nachtigäller, D. Möllmann, 504 pagina's, ISBN 3-922303-70-1

informatiefolder over kunstwegen

 

De belangrijkste informatie van kunstwegen samengevat op 19 pagina's: de gratis informatiefolder bevat routes, suggesties voor verdere attracties, tips en wetenswaardigheden met betrekking tot de kunstwerken en hun omgeving. Uitgebreid met de in 2012 geopende raumsichten-projecten en andere sculpturen aan Duitse en Nederlandse kant.

 

Uitgebreide nieuwe uitgave met uitvoerige informatie over de kunstwegen-route, ingedeeld in zeven dagtochten. Bij de bestelling graag de gewenste taal aangeven. Din A4-formaat, talrijke afbeeldingen, 2013, gratis

 

 

folder voor kunstwegen

 

En folder beschikbaar met informatieve teksten in het Nederlands en Duits over de kunstwerken die in Nederland en in Duitsland langs de Vecht staan. Deze folder is gratis verkrijgbaar bij de toeristische infobalies in de regio of kan besteld worden onder.

 

op handige 10 x 24 cm gevouwen kunstwegen-overzichtkaart, dubbelzijdig bedrukt, teksten duits en nederlands, 2018, gratis

 

 

kunstwegen-ansichtkaartenserie

Wilt u kunstwegen versturen? Met de ansichtkaartenserie is dit mogelijk. Twaalf kunstwegenmotieven in een ansichtkaartenboekje - voor uzelf als aandenken of voor uw vrienden als groet.

 

12 aantrekkelijke motieven, gebonden in een blok en met beschermende kaft, 10 x 20 cm, met Dt./Nl. uitleg.

kunstwegen raumsichten (Kopie 1)

De Duits-Nederlandse catalogus documenteert het beeldenproject raumsichten als een uitbreiding van de kunstwegenroute vanaf het begin van de planning tot de officiële opening in mei 2012. 96 pagina's presenteren de afzonderlijke werken in woord en beeld, gecompleteerd met foto's uit de tijd van de planning en de bouw en een feitelijke tekst die het project vanuit een wetenschappelijk oogpunt belicht.

 

Kunst en planning: Beeldende projecten in het Duits-Nederlandse Vechtdal, Uitg.v. Bernhard Jansen en Veronika Olbrich 2012, Duits/Nederlands, talrijke illustraties, 96 pagina's, hardcover, ISBN 978-3-922303-85-5

kunstwegen - der vechte folgen / de vecht volgen

Met 142 bladzijden in het royale dwarsformaat van 32 x 23,5 centimeter en met talrijke kleurenafbeeldingen, deels verspreid over twee bladzijden, in luxueuze Japanse binding nodigt het kunstwegen-fotoboek uit tot een fascinerende reis door het Vechtdal. De Keulse fotograaf Helmut Claus wekt de kunstwerken, maar ook de bijzondere en gevarieerde schoonheid van de regio, met indrukwekkende foto's tot leven. In zoverre is dit boek niet bedoeld als klassieke fotodocumentatie van een verzameling sculpturen in openbare ruimte, maar representeert het een eigenzinnige, van zijn kant kunstzinnige kijk op plaatsen, materialen en situaties.

 

Uitg.v. Roland Nachtigäller, 2005, Duits/Nederlands, 142 bladzijden in Japanse binding met 60 foto's in grootformaat van Helmut Claus.

hamish fulton: die vechte entlang gehen, 1998

die vechte entlang gehen, rijk geïllustreerd en poëtisch, is het boek voor het kick-off project van kunstwegen en tegelijkertijd de catalogus voor de gelijknamige tentoonstelling, die van 21 februari tot 19 april 1998 in de Städtische Galerie Nordhorn te zien was.

 

Boekproject voor een vierdaagse wandeling van Hamish Fulton in het Vechtendal tussen Nordhorn en Emlichheim, 78 pagina's, 30,5 x 21,5 cm.

overzicht
Totaal aantal producten: 0
Prijs: 0,00
Verzendkosten 0,00
Factuurgegevens
Formular
checkTextLength,5
Bitte geben Sie hier Ihr Land an
Privacy- bescherming
Ik accepteer de Privacyvoorwaarden van deze site
U heeft onze privacyvoorwaarden nog niet geaccepteerd...
Algemene voorwaarden
Ik accepteer de Algemene voorwaarden van deze site
U heeft onze algemene voorwaarden nog niet geaccepteerd...
 
Totaal aantal produkten: 0
Prijs: 0,00
Verzendkostenkosten 0,00