Dies ist die Beschreibung für die Home-Seite, die bei Google angezeigt wird und die als H1-Tag eingebunden wird.

Colofon

 

kunstwegen EWIV

Alte Weberei

Vechteaue 2

D-48529 Nordhorn

Tel.: (+49) 05921 - 97 11 00

Fax: (+49) 05921 - 97 11 05

Email: kontakt@remove-this.kunstwegen.org

Bedrijfsleider: Thomas Niemeyer

Redactie: Thomas Niemeyer (Inhoudelijk verantwoordelijke overeenkomstig § 10 lid 3 van het Duitse MDStV)

 

Concept en ontwerp: büro für mitteilungen

Programmering: lutz saure | nolink

Uitvoering door: Thomas Niemeyer und Nina Schubin

 

Aansprakelijkheid: Alle informatie op deze website wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. De informatie en de gegevens kunnen echter ondanks alle zorgvuldigheid in de tussentijd zijn gewijzigd. Daarom kunnen wij geen garantie of aansprakelijkheid voor volledigheid, correctheid en actualiteit van de webpagina’s op ons nemen. Dit geldt ook voor de websites waarnaar via links wordt verwezen. Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle, nemen de redactie en kunstwegen EWIV geen aansprakelijkheid op zich voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de pagina’s die via links met deze site verbonden zijn, zijn uitsluitend de beheerders daarvan verantwoordelijk.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Voor de verveelvoudiging van gegevens en informatie – in het bijzonder het gebruik van teksten, tekstdelen en beeldmateriaal – dient u vooraf toestemming te vragen aan kunstwegen EWIV.

© VG Bild-Kunst, Bonn
voor de werken van:
Hede Bühl, Eva Grubinger, Erich Hauser, Hawoli, Georg Herold, Jenny Holzer, Franka Hörnschemeyer, Olav Christopher Jenssen, Ilya und Emilia Kabakov, Andreas Kaiser, Marin Kasimir, Joseph Kosuth, Folke Köbberling und Martin Kaltwasser, Kubach-Wilmsen-Team, Peter van de Locht, Bert Meinen, Gerhard Merz, Christiane Möbus, Jan van Munster, Karl Prantl, Thomas Rentmeister, Cornelius Rogge, Hans Schabus, Robert Schad, Timm Ulrichs, Henk Visch, Lawrence Weiner